SKAPA EN OAS I DIN LÄGENHET
MED EN INGLASAD BALKONG

Specialister
på inglasningar

Med erfarenhet sedan 1985 är vi Sveriges ledande specialist på inglasningar av balkonger, terrasser och uteplatser. Sunparadise, som tidigare hette Windoor, skräddarsyr inglasade balkonger som sätter guldkant på vardagen i din lägenhet. Vi hjälper såväl bostadsrättsägare som hela bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter – enkelt, prisvärt och med hög trivselfaktor.

Kontakta oss redan idag för en lösning som passar dina unika behov.

BEKVÄMT, SMART
OCH HÅLLBART

En inglasad balkong har många fördelar förutom den självklara: att kunna njuta av ett uterum och därmed förlänga sommarsäsongen. En sådan fördel är de minskade energikostnaderna som uppstår, eftersom en inglasad balkong fungerar som en extra isolering och därmed minskar kostnaderna för uppvärmning.

Upplev glädjen med ett uterum som du kan göra vad du vill med. Du kan till exempel odla växter, ha balkongen som förvaringsutrymme, extra förråd på vintern eller skapa ett uterum för husdjur.

DÄRFÖR SKRÄDDARSYR VI
ALLA VÅRA INGLASNINGAR

Ingen balkong, terrass eller uteplats är den andra riktigt lik – och därför är skräddarsydda lösningar den snabbaste vägen till ett prisvärt, effektivt genomfört och lyckat slutresultat.

Vi på Sunparadise har konstruerat våra två toppmoderna produktionsenheter i Polen och Turkiet efter kundanpassade lösningar. På så vis får du en inglasad balkong av skandinavisk kvalitet till lägsta möjliga pris, där vi har full kontroll över varje steg i tillverkningsprocessen.

GLASA IN BALKONG
I BOSTADSRÄTT

En inglasad balkong i en bostadsrätt kräver ett bygglov. Om du bor i en bostadsrättsförening där en del av grannarna har glasat in sina lägenhetsbalkonger finns det redan bygglov utfärdat. Ska det vara med eller utan profiler i ditt hus? Titta på grannens lösning och prata med föreningens styrelse om vad bygglovet säger, så vet du vad som gäller.

VILKEN LÖSNING PASSAR DIG BÄST?

Våra återförsäljare ger dig råd och tips om allt om hur du får den bästa inglasade balkongen till hur du ansöker om bygglov. Vi finns i hela landet och hjälper dig hela vägen från idé till den första koppen kaffe i ditt nya mysiga rum.

Hitta återförsäljare

Våra återförsäljare finns i hela landet och hjälper dig från start till mål

Hitta återförsäljare