Med glaspartier skapar du ljus och rymd

Glasväggar i skandinavisk kvalitet
som syns och känns

Utforska våra kombinationer av glasväggar för villor. Öppna upp ditt uterum eller altan på sommaren och njut av en oas inomhus på vintern. Våra eleganta glaslösningar med smarta finesser gör att det känns extra härligt att komma hem. Glasväggar med skjutdörr för altanen, viksystem eller varför inte pergola med glasväggar? Vi skräddarsyr en lösning efter dina önskemål.

Var börjar man och vad är viktigt att tänka på? Våra återförsäljare finns från Ystad i söder till Kiruna i norr. De hjälper dig gärna med rådgivning om allt från bygglov till mått.

Hitta Återförsäljare

Vilken typ av isolering vill du ha?

Ett viktigt beslut är om ditt uterum ska vara helisolerat, halvisolerat eller oisolerat.

Oisolerat uterum

Ett oisolerat uterum ska betraktas som ett kraftigt väder- och vindskydd som är perfekt när man vill förlänga säsongen och njuta av utelivet oavsett väder. Du har inte heller något behov av att värma upp rummet under de kallare årstiderna.

Halvisolerat uterum

Ett halvisolerat uterum är perfekt om du vet att du inte kommer använda uterummet så mycket under de kallare månaderna, men vill ha möjlighet att värma upp det vid speciella tillfällen.

Helisolerat uterum

Den helisolerade lösningen väljer du om uterummet ska vara lika varmt som resten av huset året runt. Det inglasade uterummet blir då en naturlig förlängning av det befintliga huset med samma höga standard. Ett ombonat, isolerat uterum kan också höja värdet på din bostad.

Skräddarsydda glaspartier som bjuder in naturen

Stora glasväggar med skjutdörrspartier bjuder in naturen och ger bästa möjliga förutsättningar för dagsljus hemma. Vi på Sunparadise är stolta över våra kundanpassade lösningar. Genom att skräddarsy en inglasning för just din villa blir det både snyggt och hållbart – utan att du behöver kompromissa med kvaliteten. Du får inte bara en elegant look till ditt hem, du öppnar också upp en ny värld av möjligheter.

Välj mellan skjut- eller viksystem

Sunparadise erbjuder glasväggar som du kan öppna på olika sätt. Vill du kunna öppna enkelt med skjutdörrar? Eller öppna upp maximalt genom att skjuta dörrarna åt sidan och samla glaspartierna på samma ställe? Genom att välja mellan våra skjut- eller vikdörrar tar du det första steget till att förverkliga drömmen om det optimala uterummet. Titta exempelvis på:

FIESTA 42

Flexibelt och robust vikdörrsystem

GSW 17

Helglasad skjutvägg för större uterum

Termoslide 80

Skjutsystem för varma uterum

Våra återförsäljare finns i hela landet och hjälper dig från start till mål

Hitta återförsäljare