LEDANDE
UTBUD AV
BALKONG­RÄCKEN

KLASSISK STANDARD ELLER SENASTE DESIGNEN
KVALITETSRÄCKEN TILL ER FASTIGHET

Utforska Sunparadise utbud av balkongräcken i glas eller aluminum för lägenheter och kommersiella lägenheter. Vi är Sveriges ledande specialist på balkongräcken för alla typer av fastighetsprojekt – såväl modern nyproduktion som klassisk arkitektur. Husets utseende och era önskemål avgör om det ska vara ett standardräcke eller unik skräddarsydd utformning.

VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE HJÄLPER DIG MED IDÉER

Sunparadise har inte bara marknadens bredaste sortiment av balkongräcken för kommersiella fastigheter. Vi hjälper även bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med idéer och inspiration – som gör balkongerna till en aktiv del av fasaden. Våra återförsäljare finns i hela Sverige och svarar gärna på frågor.

Hitta återförsäljare

GLASRÄCKEN MED MÅNGA KOMBINATIONS­MÖJLIGHETER

Hos Sunparadise hittar du stilrena balkongräcken i glas, och modeller som är designade utan synliga skruvar eller popnitar. Alla våra räckessystem finns i en mängd olika varianter av beklädnad och handledare, vilket gör att vi har stor kapacitet att lösa dina behov. Vi erbjuder t.ex:

Standardräcke

Läs mer

Winrail 650 standardräcke med en stabil stomme av strängpressade aluminumprofiler. Dessa kombineras med en beklädnad av gallerpinnar, laminerat glas, skivmaterial eller plåt.

Designräcke

Läs mer

Winrail 660 är en modern och funktionell räckeskonstruktion.
Systemet består av räcken i aluminum med dolda infästningar som kan kombineras med en beklädnad i glas eller andra material

SKANDINAVISK TOPPKVALITET
TILL KONKURRENSKRAFTIGA PRISER

Med våra skräddarsydda balkonginglasningar och balkongräcken får ni skandinavisk toppkvalitet till branschens mest konkurrenskraftiga pris. Sunparadise har egna tillverkningsanläggningar i Polen och Turkiet där vi har full kontroll över varje steg i processen. Det gör att våra kunder får fasadlösningar till låga priser, utan att tumma på kvalitet.

Räcken för loftgångar, terrasser och franska balkonger

Sedan 1985 har Sunparadise erbjudit balkongräcken för lägenheter med lång livslängd som lyfter arkitekturen. Samtliga räcken kan självklart kompletteras med våra skräddarsydda inglasningssystem. Kom till oss med din utmaning så hjälper vi dig att lösa den. Vi tillhandahåller kvalitetsräcken för exempelvis:

Loftgångar

Terasser

Franska balkonger

Våra återförsäljare finns i hela landet och hjälper dig från start till mål

Hitta återförsäljare