Fasadlösningar

Kommersiella fastigheter
som stärker varumärken

Vi stärker företags varumärken med eleganta glas- och aluminiumfasader till kommersiella fastigheter – skräddarsydda lösningar efter de önskemål och förutsättningar som gäller för varje enskilt byggprojekt. Attraktiva byggnader som ökar företagets värde. Allt till ett svårslaget pris.

Ett komplett sortiment från ledande leverantörer

Unikt för Sunparadise är att vi kan erbjuda ett komplett sortiment av fasader, fönster, entrédörrar, skjut- och vikdörrar samt aluminiumprofiler från branschens ledande leverantörer som Sapa, Schüco, Wicona, Aluproof och Reynaers.

Glaset levereras bl a av Pilkington och Pressglass, men flexibilitet är vårt motto. Vill du köpa glaset via annan kanal går det utmärkt att enbart beställa profilerna via oss.

Vi tillverkar allt enligt skandinavisk standard och använder lösningar från bl a Assa och Adjufix. Så kom till oss med ditt projekt. Vårt kunnande är ingen fasad. Men det sitter i fasaden.

Kundanpassad kvalitet lönar sig

Våra produktionsenheter i Polen och Turkiet är väletablerade i Skandinavien. Hela sortimentet håller självfallet högsta kvalitet vad gäller brandklasser, säkerhet och isolering.

Bredd, kompetens, toppmodern teknik och egen tillverkning gör oss därför till ett självklart val för skräddarsydda lösningar med skandinavisk kvalitet och överlägsen totalbudget.

Vill du veta mer eller ta en förutsättningslös diskussion om ett projekt?

Kontakta oss