Tänk inte bara fasad tänk skylt-fönster

Specialister på både
fasader och balkonger

Välkommen till marknadens starkaste utbud av fasadlösningar till företag samt balkonginglasningar och balkongräcken till hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar.

Sunparadise har ett komplett sortiment av fasadlösningar från samtliga ledande leverantörer. Och våra egentillverkade inglasningar och räcken erbjuder skandinavisk toppkvalitet till branschens mest konkurrenskraftiga pris.

Fasadlösningar

Kommersiella fastigheter
som stärker varumärken

Vi stärker företags varumärken med eleganta glas- och aluminiumfasader till kommersiella fastigheter – skräddarsydda lösningar efter de önskemål och förutsättningar som gäller för varje enskilt byggprojekt. Attraktiva byggnader som ökar företagets värde. Allt till ett svårslaget pris.

Ett komplett sortiment från ledande leverantörer

Unikt för Sunparadise är att vi kan erbjuda ett komplett sortiment av fasader, fönster, entrédörrar, skjut- och vikdörrar samt aluminiumprofiler från branschens ledande leverantörer som Sapa, Schüco, Wicona, Aluproof och Reynaers.

Glaset levereras bl a av Pilkington och Pressglass, men flexibilitet är vårt motto. Vill du köpa glaset via annan kanal går det utmärkt att enbart beställa profilerna via oss.

Vi tillverkar allt enligt skandinavisk standard och använder lösningar från bl a Assa och Adjufix. Så kom till oss med ditt projekt. Vårt kunnande är ingen fasad. Men det sitter i fasaden.

Kundanpassad kvalitet lönar sig

Våra produktionsenheter i Polen och Turkiet är väletablerade i Skandinavien. Hela sortimentet håller självfallet högsta kvalitet vad gäller brandklasser, säkerhet och isolering.

Bredd, kompetens, toppmodern teknik och egen tillverkning gör oss därför till ett självklart val för skräddarsydda lösningar med skandinavisk kvalitet och överlägsen totalbudget.

PRODUKTION

En plats där idéer
blir verklighet

Visst, man kan kalla det ”fabrik”. Eller ”tillverkningsenhet”. Men kanske är det framförallt en plats där visioner, idéer och drömmar tar konkret form. Välkommen in!

Vill du veta mer eller ta en förutsättningslös diskussion om ett projekt?

Kontakta oss