Från balkong till extra rum: Inglasning förvandlar boendet i BRF Operan

I centrala Malmö finner du bostadsrättsföreningen Operan, ett nybyggt hus med moderna lägenheter och generösa balkonger. För att erbjuda medlemmarna en extra dimension av komfort och flexibilitet, samarbetade föreningen med oss för att installera vårt viksystem Windoor 410 på majoriteten av balkongerna.

Cirka 75% av BRF Operans medlemmar valde att glasa in sina balkonger, vilket resulterade i en enorm ökning av både funktionalitet och njutning. De inglasade balkongerna har skapat ljusa och väderskyddade utrymmen som förlänger säsongen och ger en extra vardagslyx. Oavsett om man vill njuta av en kopp kaffe i morgonsolen, umgås med vänner under en sval sommarkväll eller skapa en mysig läshörna, erbjuder de inglasade balkongerna en oas av trivsel mitt i stadens puls.

Föreningens medlemmar vittnar om nöjdhet med sitt val:

“Inglasningen har verkligen gett oss ett extra rum året runt. Om det är varmt och solen skiner har vi möjlighet att dra ner plisségardinerna för att kunna sitta ute och njuta på balkongen. Och även om det är kallt ute har vi en behaglig temperatur och en helt underbar miljö på vår inglasade balkong”
- Boende i brf Operan

”Inglasningen förbättrar faktiskt inomhusklimatet både vid värme och kyla utomhus. Den minskar vår energiförbrukning och blir därmed en positiv miljöfaktor som känns bra att kunna bidra med”
- Boende i brf Operan

“Vi har ju Pildammsvägen med ganska tät trafik precis intill huset, men inglasningen minskar faktiskt ljudnivån med hela 10-15 decibel, vilket är en stor fördel när man sitter och njuter på balkongen”
- Boende i brf Operan

» Windoor 410 utan aluminiumprofiler

» Våningshöga vikdörrar

» Installation innanför balkongräcket

» Bullerdämpande

Se mer inspiration