Vikbara system för alla smaker

Vikbara glaspartier ger en inglasad balkong med sofistikerad känsla

Ta din balkong till nästa nivå med ett vackert inglasat viksystem. Öppna upp maximalt med smarta vikbara glaspartier och bjud in solen och naturen i ditt hem. Sunparadise har skräddarsytt viksystem för balkonger sedan 1985 och hjälper dig gärna att förvandla din balkong till en avkopplande oas. Att inglasningen dessutom ger ett bra skydd för störande ljud gör knappast saken sämre.

Sunparadise återförsäljare hjälper dig gärna med rådgivning om allt du behöver för din inglasade balkong. Återförsäljarna finns i hela Sverige från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Hitta Återförsäljare

Vilken typ av vikbara glasväggar vill du ha?

Det första beslutet vid val av viksystem är vilken typ av profil glaset ska ha. Tänk på att det kan finnas krav på ett profilfritt system om du bor i ett flerbostadshus. Hör med din förening eller hyresvärd vad som gäller.

Viksystem utan profil

Inglasning utan profiler får din balkong att kännas mer rymlig och luftig. Du kan även njuta av en panoramautsikt över din omgivning utan några ramar som skymmer sikten. Dessutom får fasaden ett elegant utseende som inte sticker ut lika mycket från byggnadens arkitektur.

Viksystem med smal profil

Smal profil innebär att ramen runt glaset är mycket tunn, vanligtvis cirka 20 millimeter tjock. Du får stora glasytor och maximalt ljusinsläpp. Inglasningen skyddar också mot snö och regn mer än profillösa skjutdörrar, dessutom ger smala profiler en mer stabil lösning.

Viksystem med bred profil

En bred profil har en större ram runt glaset, vilket ger ökad stabilitet och en mer robust känsla. Breda profiler är perfekta för användning under kalla väderförhållanden.

En smidig och elegant lösning
– till ett oslagbart pris

Skjut och vik glasdörrarna åt sidan för att njuta av vackert väder. Känslan av att vara ute men ändå inomhus ger en härlig känsla av frihet. Vik in glasskivorna igen när du vill stänga eller ha dörrarna delvis öppna. Vi på Sunparadise är stolta över våra skräddarsydda balkonglösningar. Eftersom vi har full kontroll över varje steg i tillverkningen kan vi pressa priserna utan att tumma på kvaliteten.

Stilrena vikdörrar i glas med kvalitet som syns och känns

Windoor 410

Helglasat och vändbart viksystem

FIESTA 42

Ett komplett viksystem med många valmöjligheter

Våra återförsäljare finns i hela landet och hjälper dig från start till mål

Hitta återförsäljare