Background image

HEJ!

Att investera i en balkonginglasning är ett stort beslut och det är naturligt att det dyker upp frågor under en sådan process. Vi är med er från början till slut för att svara på frågor och kan vara behjälpliga med bygglovshanteringen.

När man ska välja leverantör för att glasa in balkonger behövs ett långsiktigt perspektiv. Inglasningen skall kunna fungera under många, många år och det ställer höga krav på både konstruktion och funktion. I den långsiktiga planen bör man sträva efter att få en så underhållsfri utformning av sin inglasning som möjligt. Dessutom bör utseendet harmoniera med arkitekturen i er fastighet.

Vi är Sunparadise, de svenskägda inglasningsspecialisterna som tidigare hette Windoor. Vi har en produktportfölj som gör det möjligt för oss att skräddarsy lösningar som passar med just era behov, önskemål och balkongtyp. Sedan 1985 har Sunparadise glasat in balkonger hos hundratusentals nöjda lägenhetsinnehavare – först i Sverige, sedan i övriga Skandinavien, Europa och vidare ut i världen. Skälet är lika enkelt att förklara som svårt att kopiera – skräddarsydd skandinavisk toppkvalitet till rimliga priser!

Vill ni komma i kontakt med mig fyll i formuläret så hör jag av mig.
Är det något du undrar över så är ni alltid välkomna att kontakta mig.

Melinda Wahlqvist

Säljare

Melinda Wahlqvist

Kontakta mig!

    Våra återförsäljare finns i hela landet och hjälper dig från start till mål

    Hitta återförsäljare