JUST NU
10% RABATT

KAMPANJ­ERBJUDANDE

Från den 1 juni till den 31 december 2024 erbjuder vi 10% rabatt på alla ramfria WINDOOR 410 balkonginglasningar.
Kampanjen kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden, och rabatten gäller på nettopriset och dras av direkt på ordern. Alla order som läggs inom kampanjperioden erhåller rabatten. Se prislistan för kampanjpriser. Vid större projekt kan ytterligare rabatt ges, så kontakta din säljare på Sunparadise för mer information.

WINDOOR 410
HELGLASAT VIKSYSTEM

Windoor 410 är viksystemet som kan öppnas upp helt och därmed gör det möjligt att enkelt putsa glasets utsida. Eftersom systemet monteras innanför ditt balkongräcke passar det perfekt på en befintlig balkong.

Vår balkonginglasning Windoor 410 finns i tre alternativ beroende på vilken utformning och isoleringsgrad man vill ha: utan profiler för fri sikt och ett elegant intryck, smal profil för tätare och mer stabila lösningar eller bred profil för ett mer isolerat utförande.

ELEGANT
OCH HÅLLBAR

När man ska välja leverantör för att glasa in balkonger behövs ett långsiktigt perspektiv. Inglasningen skall kunna fungera under många, många år och det ställer höga krav på både konstruktion och funktion. I den långsiktiga planen bör man sträva efter att få en så underhållsfri utformning av sin inglasningsom möjligt. Dessutom bör utseendet harmoniera med arkitekturen i er fastighet.

VI ÄR
SUNPARADISE

Vi är Sunparadise, de svenskägda inglasningsspecialisterna som tidigare hette Windoor. Vi har en produktportfölj som gör det möjligt för oss att skräddarsy lösningar som passar med just era behov, önskemål och balkongtyp. Sedan 1985 har Sunparadise glasat in balkonger hos hundratusentals nöjda lägenhetsinnehavare – först i Sverige, sedan i övriga Skandinavien, Europa och vidare ut i världen. Skälet är lika enkelt att förklara som svårt att kopiera – skräddarsydd skandinavisk toppkvalitet till rimliga priser!

BÄST I SVERIGE FÖR TIONDE ÅRET!

Och det är inte tomma ord. Sunparadise har för tionde året i rad vunnit Sveriges allmännyttiga bostadsbolags upphandling av balkonginglasningar. Kort sagt: ett tryggt val när du vill ta steget ut i det fria. Är det inte dags nu?

HBV

VILL DU VETA MER?

Fyll i formuläret så skickar vi dig mer information om våra balkonglösningar.