BALKONGLÖSNINGAR / FASADER (projekt)

Inglasningar och räcken
för alla flerfamiljshus

Med erfarenhet sedan 1985 är vi idag Sveriges ledande specialist på inglasningar av balkonger, terrasser och uteplatser samt balkongräcken. Vi skräddarsyr estetiska och prisvärda lösningar för såväl enskilda bostadsrättsägare som hela bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter.Balkongräcken

Klassisk standard
eller senaste design?

Sunparadise är Sveriges ledande specialist på balkongräcken för alla typer av fastigheter – toppmodernt designade för dagens arkitektur eller klassiskt utformade för renovering av äldre fastigheter.

Med erfarenhet sedan 1985 erbjuder vi kvalitetsräcken med lång livslängd för balkonger, loftgångar, terrasser och franska balkonger. Kom till oss med din utmaning, så hjälper vi dig att lösa den.

Så får du en bra balkonglösning

Sunparadise har inte bara marknadens bredaste sortiment av balkongräcken – vi hjälper även bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med idéer och inspiration som gör balkongerna till en aktiv del av fasaden.

Vi har balkongräcken som passar såväl renoveringsprojekt som nyproduktion. Husets arkitektur och era ambitioner avgör om det ska vara ett standardräcke eller få en unik skräddarsydd utformning.

Alla räcken kan glasas in

Alla våra räckessystem finns i en mängd olika varianter av beklädnad och handledare, vilket gör att vi vågar lova en lösning på de flesta behov.

Samtliga balkongräcken kan självklart också kompletteras med våra inglasningssystem, som enkelt monteras innanför eller ovanpå befintligt räcke. Kort sagt: kvalitetsprodukter för ditt kvalitetsprojekt.


BALKONGINGLASNINGAR

Sverigebäst vid upphandling

Oavsett om du är fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening kan det vara betryggande att veta att Sunparadise i år efter år har vunnit HBV:s upphandling av balkonginglasningar. Skälet är lika enkelt att förklara som svårt att kopiera: hos oss får du skräddarsydd skandinavisk toppkvalitet till rimliga priser.

Ökar värdet och minskar kostnaderna

Att glasa in balkonger är en värdeökande åtgärd för alla fastigheter – förutom den ökande trivselfaktorn hos de boende minskar dessutom energikostnaderna, eftersom en inglasad balkong fungerar som en extra isolering.

Därför skräddarsyr vi alla våra lösningar

Ingen balkong, terrass eller uteplats är den andra riktigt lik – och därför är skräddarsydda lösningar den snabbaste vägen till ett prisvärt, effektivt genomfört och lyckat slutresultat.

Eftersom vi har anpassat hela vår produktionsapparat efter kundanpassade lösningar vid våra två toppmoderna och intrimmade produktionsenheter i Polen och Turkiet, blir resultatet skandinavisk kvalitet med en överlägsen totalbudget.

Vill du veta mer eller ta en förutsättningslös diskussion om ett projekt?

Kontakta oss