Inglasad altan suddar ut gränsen mellan ute och inne

Specialister
på inglasningar

Funderar du på att glasa in altanen, balkongen eller taket på din villa? Med oss på Sunparadise blir det enkelt att skapa ett härligt inglasat uterum som förlänger utesäsongen, oavsett väder. Våra lösningar finns i ett stort antal modeller som kan anpassas efter dina unika behov.

Ett inglasat uterum exakt så som du vill ha det

Möt våren lite tidigare och njut av vardagslyxen som ett inglasat uterum eller altan innebär – grillkvällar på sommaren, långfrukost på helgerna eller rofylld kvällsläsning.
Dessutom ökar värdet på din bostad. Möjligheterna är många och vi hjälper dig gärna att förverkliga dina drömmar!

Vi har höjt livskvalitet sedan 1985

Sunparadise hette Windoor från början, vi har erbjudit inglasningar för villor, balkonger och lägenheter sedan 1985. Egen tillverkning i Polen och Turkiet gör att vi kan hålla nere priserna, samtidigt som du får en inglasning av toppkvalitet. Låt dig inspireras av våra referensprojekt och se fram emot en förlängd utesäsong redan nu.

Inglasad altan med viksystem eller skjutdörrar?

Vilken typ av glasdörrar vill du ha på din inglasade altan eller uterum? Välj mellan skjutsystem, viksystem eller stapelbara skjutsystem – alternativt en kombination av flera system för maximal valfrihet och komfort. För att få så bra resultat som möjligt är det också viktigt att fundera över:

  • Gör du en påbyggnad på huset eller blir det ett fristående uterum?
  • Bygger du från grunden eller utifrån en befintlig stomme?
  • Hur isolerat vill du ha ditt uterum?

Våra återförsäljare finns alltid nära dig

Våra återförsäljare ger dig råd om allt om hur du får den bästa inglasade balkongen till hur du ansöker om bygglov. Vi finns i hela landet och hjälper dig hela vägen från idé till färdig inglasning.

Hitta återförsäljare

Våra återförsäljare finns i hela landet och hjälper dig från start till mål

Hitta återförsäljare